Erdoğan’dan Kayserili Akademisyenlere Ödül

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “2023-2024 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni”, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 9 Ekim 2023 tarihinde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış konuşmalarının ardından başarılı bilim adamlarına ödül verdi.

2023 Üstün Başarı Ödülleri, Fen ve Mühendislik Blimleri Kategorisinde, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Öğretim Üyesi Dr. Kemal Koca ve tez danışmanı Erciyes Üniversitesi (ERÜ) öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Serdar Genç, başarıya imza atarak, ödül almaya hak kazandı.

Ödül töreninde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkenin farklı üniversitelerindeki başarılı akademisyenlere ödüllerini takdim etti. Kayseri’den de ödülün alınması kentteki eğitim ve akademik alandaki başarıyı temsil ediyor.

ERÜ Rektörü Fatih Altun, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanmız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifler ile düzenlenen 2023-2024 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni’nde 2023 Üstün Başarı Ödülleri kapsamında Fen ve Mühendislik Bilimleri ödülü kategorisinde, ‘Rüzgar Türbini Kanatlarında Esnekliğin Yeri ve Boyunun Değişimi ile Akış Kontrol Kabiliyetinin İncelenmesi’ konulu çalışmada tez danışmalığı ile ödül almaya hak kazanan Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Serdar Genç’i tebrik ederim.” dedi.

Törene, ERÜ ve KAYÜ akademik kadrosundan önemli isimlerin yanı sıra, eğitim camiasının önde gelen temsilcileri ve diğer üniversitelerin rektörleri katıldı. Akademik dünyanın yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, akademik yılın başlangıcında bir buluşma noktası oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir