Kahramanmaraş merkezli 5 ilde eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirilirken, 45 şüpheli gözaltına alındı.

49 Adrese Baskın Yapıldı

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu ile mücadele kapsamında 15 Ocak tarihinde başlatılan soruşturma çerçevesinde bugün Kahramanmaraş, Gaziantep, Antalya, Tekirdağ ve İstanbul'da toplam 49 adrese eş zamanlı baskın gerçekleştirildi.

Operasyonda Ele Geçirilenler

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan aramalarda 12,639 adet sentetik ecza hapı, 314,08 gram bonzai, 2,25 gram kağıda emdirilmiş bonzai, 285,42 gram metamfetamin, 84,36 gram bonzai hammaddesi, 8 adet ecstasy ve 4 adet captagon hap, 3 hassas terazi ve uyuşturucu kullanım aparatları, 5 tabanca, 4 pompalı tüfek ve 3 av tüfeği ile çok sayıda mühimmat ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 21 bin TL ele geçirildi.

Ters laleler açtı: Koparana 700 bin TL ceza
Ters laleler açtı: Koparana 700 bin TL ceza
İçeriği Görüntüle

Soruşturma kapsamında toplam 60 şüpheli hakkında işlem başlatılırken, 45 kişi gözaltına alındı. 11 şüphelinin hâlihazırda tutuklu olduğu, 4 firari şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA